15 anys del grup de tertúlies

28.02.2014 20:18

15 anys del Grup de Tertúlies

El diccionari Pompeu Fabra defineix "tertúlies" com a reunió de persones que s'apleguen per conversar o per a qualsevol altre passatemps. El grup de Tertúlies de Sant Fèlix s'aplega... ¡per moltes més coses! Primerament, per cultivar l'amistat i evitar aquest gran mal de la nostra societat contemporània: la soledat. Però també per practicar la generositat i la creativitat i per donar qualitat de vida a la gent gran del nostre barri i de la comunitat parroquial.
 
El Grup de Tertúlies ha complert 15 anys de vida. Són 15 cursos, 112 persones i un munt d'activitats que han enriquit els participants en les vessants lúdica, artística, cultural i de salut. En aquests 15 anys, gràcies a la bona feina de Montserrat Oller i Joaquim Vinardell, animadors del grup, s'han fet activitats tan interessants com: xerrades culturals, de salut, d'història i sobre temes socials; festes de carnestoltes; tallers de disfresses, d'herboristeria per Sant Ponç, d'artesania, de punt i de cuina; dinàmiques de grup, sortides, participació a esdeveniments del barri; pastorets, tallers d'expressió corporal; jocs, balls, màgia...
 
Un dimecres al mes, el grup fa una sessió seguint els temaris de Vida Creixent, per aprofundir en l'experiència cristiana i en els tres pilars del moviment: amistat, espiritualitat, evangelització. Aquesta sessió està coordinada amb el mossèn de la parròquia. Fins ara, tres rectors han donat suport al grup: mossèn Joan Torrents (rector quan es va iniciar Tertúlies), mossèn Joan Barrio i mossèn Joaquim.
 
1999-2014 ha passat volant. En aquestes fotografies podeu veure quatre moments de milers d'hores de bona companyia, de caliu i de creativitat. El Grup de Tertúlies continua ben viu, s'hi van sumant nous membres i és una de les riqueses de la nostra parròquia. Felicitats!!
 
Preparant Carnestoltes.
El grup de tertúlies actualment.
El primer grup, fa quinze anys.
La popular paella de final de curs.