Final de curso de Tertúlies

12.07.2014 11:02

El grupo de Tertúlies finalizó otro curso lleno de actividades, espacios para la cultura, el ocio y la fiesta, y también para el crecimiento personal y cristiano, con los días dedicados a Vida Creixent.

El miércoles 18 de junio se celebró la última sesión, animada por la actuación de una bailarina, nieta de una de las personas miembros del grupo. El día 25 de junio el grupo participó en una eucaristía de acción de gracias y por la noche concluyó el curso con una cena festiva donde todos pudieron brindar y manifestar su gratitud y sus deseos para el curso que viene.

Este escrito de Mercè Daviu refleja muy bien el espíritu de amistad y compañerismo que anima el grupo de Tertúlies:

 

Benvolguts i benvolgudes companys i companyes.

Un altre any de tertúlies que s’acaba, però sempre amb l’esperança de que ens retrobarem a principi de curs, un cop passat l’estiu que ens demana descans i repòs, per a l’esperit i per al cos, tot canviant les nostres rutines.

Uns van cap a aquí, d’altres cap allà, d’altres es queden. Però sempre ens tenim al nostre pensament, desitjant a tots que ho passem d’allò més bé, tot gaudint de la natura, el mar, la companyia dels que estimem. Sempre donant gràcies a Déu per tot el que posa al nostre abast; ser agraïts a l’obra de Déu ens ajuda a ser millors.

Gràcies a tots i totes que feu possible aquestes tertúlies, la nostra parròquia, el nostre mossèn Joaquim i responsables de tot el que feu perquè gaudim d’una estona de bona harmonia i amistat entre tots i totes, gràcies.

Fins al proper curs.

Una abraçada i gaudiu de les vacances.

Mercè

Mercè - 25 de juny del 2014