Jornada Arxiprestal del Poblenou

26.01.2013 20:13

 

JORNADA ARXIPRESTAL DEL POBLENOU

Amb el lema LAICS EN ACCIÓ, el dissabte dia 26 de gener hem celebrat una nova trobada arxiprestal de totes les parròquies del Poblenou.

Ha estat de les 10 del matí a les 14 h, a la parròquia de Sant Francesc d'Assís, carrer Ramon Turró 130. El lema de la jornada era "LAICS EN ACCIÓ". Després de la benvinguda de Mossèn Francesc Romeu, arxiprest del Poblenou, Josep M. Folguera, el representant del Consell de Laics a la diòcesis, i feligrès de Patriarca Abraham, ens ha donat una interessant xerrada sobre la història dels laics dins l'Església.

Després de l'aperitiu a mig matí, vam iniciar un treball per grups per comentar diverses propostes arran d'una enquesta que vam treballar totes les parròquies de l'arxiprestat, sobre quines actuacions podem fer per contribuir a la nova evangelització, a partir dels "signes dels temps" que observem al nostre voltant. Tot amb vistes a un major compromís del laicat.

En els propers dies esperem penjar a la web un resum de la xerrada i les aportacions que es van exposar. En total hi érem unes quaranta persones, de les quals vuit vam venir de Sant Fèlix. Agraïm la seva participació!

Aquí podeu descarregar-vos el cartell d'anunci: RÈTOL DE LA TROBADA.