Vida Ascendente y tertulias

Cada miércoles se reúne un grupo numeroso y dinámico de personas para realizar actividades lúdicas, formativas, culturales y religiosas. El grupo está abierto a toda persona que desee participar y quiera pasar un tiempo creativo de convivencia y crecimiento humano y espiritual.

ESTA ES LA PRESENTACIÓN DEL GRUPO:

 

Tertúlies és un grup de trobada, obert a totes les persones que tinguin ganes de passar una tarda, compartint, parlant, escoltant, jugant..., però, sobretot, fent amistats.

Aquest grup va néixer aquí a la parròquia de Sant Félix  el gener de l’any 1998, quan aleshores el Sr. Rector era Mn. Joan Torrent. Es va iniciar amb un petit grup de gent gran, i amb els anys aquest petit grup ha anat creixent i enriquint-se, fins arribar a la trentena de persones que actualment el formen.

Les activitats que es fan són molt variades, ja que tant es pot passar una tarda jugant al bingo, com escoltant una xerrada, o fent uns exercicis per treballar la memòria. La finalitat del grup és anar-se enriquint en tots els aspectes, però sobretot, en el més important, la fe. Per tal de aconseguir-ho,  els últims dimecres de cada mes es fa una sessió de Vida Crei xent dirigida pel Sr. Rector Mn. Joaquim i un col·laborador del grup.

Tal i com hem dit al començament, Tertúlies és un grup obert a tothom, tant a la gent que vol participar-hi per venir a passar una tarda amb companyia com a tota la gent que tingui ganes de col·laborar i aportar idees, és per això que des d’ aquesta pàgina web volem dir a la gent de la parròquia de Sant Félix : Animeu-vos, us hi esperem!

 

Vida Creixent

El grup de Tertúlies forma part del conjunt d’activitats de la parròquia, per això, va semblar normal que, a més de ser un grup dedicat a la convivència, la relació humana, la diversió i adquirir coneixements culturals, ens dediquéssim, un cop al mes, a fer una reflexió sobre la vida cristiana i el nostre compromís com a creients. 

L’activitat de la  Vida Creixent  consisteix en una reunió on reflexionem sobre la vida cristiana, dirigida per Mossèn Joaquim Iglesias, rector de la parròquia, i enriquida per les aportacions de tots els assistents que ho vulguin. Normalment partim del temari que fan servir els grups de la diòcesi, anomenats grups de “Vida Creixent”, tot i que nosaltres en principi no en formem part.